
Modulio „Maitinimo paslaugų suteikimas svečiams“ paskirtis – gebėti paruošti maitinimo salę (vietą), patiekti gėrimus ir patiekalus svečiams, patiekti svečiams maistą ir gėrimus kambaryje.
Modulio mokymosi rezultatai:
1. Apibūdinti stalų serviravimo tipus.
2. Pasiruošti aptarnauti lankytojus.
3. Serviruoti stalą, taikant minimalią ar vidutinę serviruotę įvairių nesudėtingų maitinimų metu.
4. Apibūdinti elgesio su svečiais taisykles ir normas.
5. Išmanyti svečių aptarnavimą pusryčių ir kitų nesudėtingų maitinimų metu.
6. Aptarnauti svečius pusryčių ir kitų nesudėtingų maitinimų metu.
7. Dirbti restoranų valdymo programomis, kasos aparatais.
8. Išmanyti svečių užsakymų į kambarį vykdymą.
9. Priimti užsakymus pristatyti maistą į kambarį.
10. Serviruoti padėklus ir specialiuosius aptarnavimo vežimėlius.
Aptarnauti svečius kambaryje.- Dėstytojas: RENATA MEILĖ