Modulio „Svečių aptarnavimas“ paskirtis – gebėti patiekti patiekalus ir gėrimus, bei vykdyti pardavimų apskaitą.

Modulio mokymosi rezultatai:

1.      Išmanyti lankytojų aptarnavimo sistemas, elementus, stalų rezervavimo taisykles.

2.      Išmanyti valgiaraščių, kainoraščių rūšis, jų sudarymo taisykles.

3.      Bendrauti su lankytojais, laikantis etikos ir psichologijos reikalavimų.

4.      Patiekti patiekalus svečiams įvairiais patiekimo būdais.

5.      Patiekti šaltuosius, karštuosius, desertinius, delikatesinius patiekalus, konditerijos gaminius, vaisius, uogas ir gėrimus.

6.      Patiekti patiekalus, paruoštus prie svečio stalo.

7.      Apibūdinti maitinimo paslaugas teikiančių įmonių administravimo programas, naudojamas aptarnaujant svečius.

8.      Dirbti su maitinimo paslaugas teikiančių įmonių administravimo programine įranga, skirta naudoti aptarnaujant svečius.

Dirbti su fiskaliniais kasos aparatais.